Rólunk?!

Modern esküvői weboldal készítés igényesen

Rólunk röviden az Esküdünk.hu-ról


Esküvői pár lépcsőn

Ha minket bíztok meg esküvői weboldalatok elkészítésével, akkor ebben a projektben a képen látható több éves webfejlesztői tapasztalattal rendelkező Szabó Zoltán fog nektek segíteni.

Eskudunk.hu története

Alapvetően kettő dologgal foglakozunk; webfejlesztéssel, és egy saját magunknak fejlesztett webáruházat üzemeltetünk. Viszont egyszer megházasodnak a webfejlesztők is! :-) Így 2017-ben az első esküvői weboldal a sajátunk volt, ami kérésre született, hiszen többen állandóan azt kérdezték van-e esküvői weboldal ahol informálódhatnak. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, így úgy gondoljuk másoknak is elérhetővé tesszük ezt a csodás érzést. Az esküvői szervezésben az egyik első dolog lehet az esküvői weboldal elkészítése, hiszen, ha már megvan a kitűzött nap, akkor már el lehet készíteni az esküvői weboldalt. Ekkor megoszthatjátok történeteteket és meghívhatjátok a vendégeket esküvői weboldalon is. Az esküvői weboldalllal ellenben a papír alapú meghívónak tartalmaznia kell minden pontos információt (időpontokat - forgatókönyv), így az jellemzően sokkal később jut el a vendégekhez. Az esküvői weboldalon az információk azonnal elérhetőek, amint azok már véglegesek: helyszínek, időpontok, kapcsolati személyek. Így amint van kítűzött napotok már lehet hírdetni az esküvői weboldalatok!

Fontos, hogy nem egy rendszert értékesítünk, vagyis nem nektek kell szerkeszteni az oldalt, hanem felvesszük veletek a kapcsolatot és a megbeszélések alapján készítjük el álmaitok oldalát.

Manapság esküvői weboldal legalább annyira fontos mint a hagyományos meghívó!